PUBLICITATE
A A A

Top vanzari

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: 1
 • :: Pachet promo: Inceperea unei afaceri cu CIUPERCI

  Top vanzari

  Promotia de faţă reuneşte 4 carti de execeptie, aparute in 2010, ale celui mai cunoscut specialist în domeniul culturii ciupercilor - Dr. ing. IOANA TUDOR:

  1. Cartea 1: CULTURA CIUPERCILOR PENTRU INCEPATORI

  2. Cartea 2: CULTURA CIUPERCILOR PLEUROTUS

  3. Cartea 3: TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung

  4. Cartea 4: REŢETE CULINARE si CONSERVE CU CIUPERCI

  Numar de produse pe STOC:2
  Pret:83.00»59.00RON
 • Pages: 1
 • Pages: 1
 • :: Cultura ciupercilor pentru incepatori

  CIUPERCI

  Structurată pe parcursul a 15 capitole, lucrarea de fata reprezintă un adevărat manual de cultivare a ciupercilor care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui cultivator din România. Lucrarea prezintă, pe înţelesul tuturor, tehnologiile de cultivare pentru cinci specii de ciuperci comestibile: Champignon (Agaricus), Ciuperca termofilă, Ciuperca lui Dumnezeu, Pleurotus si Ciuperca parfumată.

  Numar de produse pe STOC:2
  Pret:23.00RON
 • :: Pachet promo: Inceperea unei afaceri cu CIUPERCI

  Top vanzari

  Promotia de faţă reuneşte 4 carti de execeptie, aparute in 2010, ale celui mai cunoscut specialist în domeniul culturii ciupercilor - Dr. ing. IOANA TUDOR:

  1. Cartea 1: CULTURA CIUPERCILOR PENTRU INCEPATORI

  2. Cartea 2: CULTURA CIUPERCILOR PLEUROTUS

  3. Cartea 3: TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung

  4. Cartea 4: REŢETE CULINARE si CONSERVE CU CIUPERCI

  Numar de produse pe STOC:2
  Pret:83.00»59.00RON
 • :: Cultura Ciupercilor PLEUROTUS

  CIUPERCI

  Structurata pe parcursul a 7 capitole, prezenta lucrare este o monografie a culturii ciupercilor Pleurotus spp. in tara noastra, cu actualizare la zi, ce va raspunde problemelor cultivatorilor cu suprafete restranse, in sistem clasic sau celor cu ciupercarii intensive.

  Numar de produse pe STOC:4
  Pret:22.00RON
 • :: TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung

  CIUPERCI

  Numite şi diamantele negre ale pământului sau diamantele gastronomiei, perle rare, delicatese de neegalat acestea sunt Ciuperci care cresc în pământ, la adâncime de 10-40 cm, unele chiar la suprafaţă sau mai în profunzime.

  Desigur veţi spune că sunt bomboane de ciocolată, sunt prăjituri, dar acestea s-au produs în zilele noastre după modelul trufelor. Adică închise la culoare, mai mult sau mai puţin rotunde, cu suprafaţa neregulată, copiind trufele, ciuperci.

  Numar de produse pe STOC:5
  Pret:20.00»18.00RON
 • CHAMPIGNON - tehnologia de cultura

  CIUPERCI

  "CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade.... "Autoarea

  Carte indisponibila momentan
  Pret:26.00RON
 • Crescatoria de prepelite

  ANIMALE & PASARI

  Carnea şi ouăle de prepeliţa, fiind recunoscute pentru efectele benefice din punct de vedere medical, dar şi al gustului foarte bun, au ajuns să fie extrem de solicitate pe piaţa mondială. Indiferent din ce colţ al lumii eşti şi indiferent de zona în care locuieşti, sau ai vrea să fii şi să-ţi pui temelia unui bussines, creşterea prepeliţelor este una dintre acele afaceri pe care le puteţi demara şi dezvolta cu eforturi minime.

  Numar de produse pe STOC:67
  Pret:34.00»27.00RON
 • Pastravaria

  PISCICULTURA

  Cu cât omul este din ce în ce mai solicitat profesional de o societate industrială, cu atât mai mult acesta se îndreaptă către activităţile desfăşurate în natură şi contactul cu făpturile vii ale acesteia. Peştii şi mediul lor de viaţă, apa, au asupra omului o putere de atracţie specială, lucru ce se dovedeşte neîncetat în cadrul expoziţiilor, unde acvariile sunt mereu înconjurate de o mulţime de oameni şi au un mare succes. Nu trebuie să ne mire, aşadar, că în ultimii ani s-a observat o tendinţă pronunţată în construirea de heleştee şi în întreţinerea peştilor. In primul rând, sunt crescuţi cu pasiune păstrăvii, acei peşti care pot fi uşor observaţi în apele clare şi care cu lăcomie înghit furajul oferit. Astfel, cei interesaţi şi-au exprimat şi dorinţa de a avea în mână un ghid despre întreţinerea păstrăvilor, din care să înveţe cum să se îngrijească de aceşti peşti în mod corespunzător. Cărţile deja existente - cu excepţia câtorva apariţii americane, care însă nu se raportau la condiţiile noastre decât în mod limitat - proveneau dintr-o perioadă în care informaţiile moderne, în special acelea despre ştiinţa de a hrăni, nu erau cunoscute şi, de aceea, nu au putut fi nici introduse.
  După ce m-am ocupat aproape 40 de ani cu creşterea păstrăvilor şi avându-1 ca învăţător pe socrul meu Karl Hinterer (specialist în drept public), un expert de un calibru înalt, mi-a fost îngăduit să întreţin contacte strânse cu institutele piscicole austriece şi mi-a fost recomandat să-mi adun experienţele şi cunoştinţele într-o carte, pentru a le face accesibile astfel unui cerc larg de oameni interesaţi. Solicitările numeroase care îmi parveneau neîncetat au contribuit la decizia de a începe munca la această carte. Aşa a apărut această lucrare.
  Ea nu se vrea a fi un manual, în care sunt date şi tratate reţete exacte şi teorii despre creşterea păstrăvilor, ci dă posibilitatea profesionistului, care a probat şi aplicat în întreprinderea sa cunoştinţele şi cuceririle ştiinţei, de a împărtăşi acest lucru.

  Consider că este datoria mea să le mulţumesc călduros tuturor celor care mi-au făcut cunoscută şi transmis teoria. Am putut să adun multă experienţă de valoare, în experimentele de furajare organizate de-a lungul a numeroşi ani în Institutul de Biologia Apei şi Administraţia Piscicolă a Facultăţii de Resurse Naturale. Mulţumiri deosebite se îndreaptă către Dl. Hofrat, Prof. Dr. R. Liepold, prieteni de mulţi ani ai familiei noastre. De asemenea, le mulţumesc din suflet şi domnilor de la Institutul Naţional pentru Cercetarea Apelor şi Administraţia piscicolă din Scharfling, la lacul Mondsee, pentru numeroasele îndrumări şi pentru toate cercetările cu privire la creşterea păstrăvului, puse apoi în practică. Aici s-a dovedit într-o mare măsură că strânsa şi armonioasa colaborare între ştiinţă şi domeniul practic a avut un impact decisiv în dezvoltarea unei ramuri a economiei.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:16.00RON
 • Cresterea gainilor

  ANIMALE & PASARI

  Cresterea gainilor este, adeseori, in spatiul nostru dens populat, singura posibilitate de a ne ocupa de animale folositoare si de a aduce o parte veritabila de viata la tara, atat de visata de unii contemporani, in propriile noastre gradini.

  Numar de produse pe STOC:84
  Pret:10.00RON
 • Ciupercile din flora spontana a Romaniei (Carte de Dr. Ing. Ioana Tudor)

  CIUPERCI

  MOMENTAN, ACEASTA CARTE NU ESTE IN STOC!

  IOANA TUDOR - MICROENCICLOPEDIE ILUSTRATA: Ciupercile din flora spontana a Romaniei - Manualul culegatorului si consumatorului autohton - Ghid de identificare a peste 300 de specii de ciuperci comestibile si otravitoare de pe teritoriul Romaniei - Editura GRAMEN, 2010-2011.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:69.00RON
 • Albinaritul pentru incepatori

  APICULTURA

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.00RON
 • Pages: 1
 
eXTReMe Tracker