PUBLICITATE
A A A

POMICULTURA

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: « Previous 1 2 3
 • Pomicultura practica

  POMICULTURA

  • Specii pomicole cultivate in climatul temperat si subtropical
  • Clasificarea speciilor pomicole dupa habitus
  • Identificarea pe teren a speciilor pomicole cultivate dupa caracterele exterioare ale organelor pomilor...
  Pret:31.71RON
 • Pomii fructiferi - metode de altoire

  POMICULTURA

  Carte indisponibila momentan
  Pret:8.50RON
 • Pomii fructiferi. Lucrarile de infiintare si intretinere a plantatiilor

  POMICULTURA

  Anual lista soiurilor din ce in ce mai performante, se extinde. In paralel cu aparitia unor insecto-fungicide din ce in ce mai eficiente, sunt create soiuri mai rezistente la atacuri si conditii climaterice care, totodata, sa asigure recolte mari si de calitate. Obtinerea unor astfel de rezultate presupune efort sustinut si cheltuieli mari. Fara indoiala ca avantajele economice pe care le presupune cultura pomilor fructiferi asigura un profit, chiar scazand si aceste cheltuieli colaterale.

  Numar de produse pe STOC:5
  Pret:25.99RON
 • Pomii si arbustii fructiferi. Lucrarile de taiere

  POMICULTURA

  Interesul pentru cultura pomilor si arbustilor fructiferi deriva in principal din obtinerea de recolte mari si de calitate cat mai buna. Acest interes conduce automat la infiintarea de plantatii din pomi inobilati prin altoire. Fieca este vorba de dezvoltarea unui portaltoi din samanta, fie ca este vorba de dezvoltarea unui ochi prelevat de la un pom de soi nobil si altoit pe un portaltoi, dezvoltarea lor in timpul perioadei de vegetatie va fi urmarita cu atentie.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Producerea materialului saditor pentru legume, pomi si vita de vie

  POMICULTURA

  Obtinerea materialului saditor horticol valoros si garantat in ceea ce priveste autenticitatea, sanatatea si pretabilitatea pentru diferite sisteme de cultura constituie azi un deziderat al multor horticultori. Acest material trebuie sa apartina numai soiurilor recomandate si autorizate in cultura, precum si inregistrate de inspectia de profil.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:13.00RON
 • Pages: « Previous 1 2 3
 
eXTReMe Tracker