PUBLICITATE
A A A

POMICULTURA

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: « Previous 1 2 3 Next »
 • Cultura speciilor pomicole

  POMICULTURA

  Pomul rodeste si singur! Este adevarat, dar ingrijit cu stiinta si pricepere rodull este inzecit. Cartea este de folos tuturor celor implicati in cultura pomilor.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.99RON
 • Horticultura Romaniei. Problemele pietei si ale productiei de legume, fructe, flori - scenariul masurilor de interventie in contextul integrarii europene

  POMICULTURA

  Autorul, reputat spesialist in domeniu, crede ca şansele reuşitei in agricultura, au în vedere, înainte de toate, orientarea întregii activităţi agricole spre a răspunde cerinţelor pieţei agricole şi de a produce bani, de a se autoîntreţine: „Nu există altă soluţie care să pună în valoare resursele de condiţii naturale, de experienţă, pasiune şi imaginaţie ale ţăranului român, decât trecerea fără nici o rezervă la obţinerea de produse şi bunuri care să dea valoare şi o corectă recompensă vocaţiei şi muncii tuturor producătorilor agricoli” (Gh. Stanciu).

  Carte indisponibila momentan
  Pret:10.00RON
 • Livada

  POMICULTURA

  Cartea este deosebit de folositoare oricarei persoane interesate de pomicultura, indiferent daca se ocupa de cativa pomi sau o suta de pomi. Este prezentata pas cu pas crearea si intretinerea unei livezi. Limbajul folosit este unul clar si pe intelesul oricarei persoane.

  Pret:18.99RON
 • Livada noastra - de la 2-3 pomi la sute

  POMICULTURA

  Carte indisponibila momentan
  Pret:8.50RON
 • Nucul, Alunul, Migdalul

  POMICULTURA

  Nucul, una dintre cele mai vechi specii pomicole, are o importanta economica si sociala deosebita, datorita valorii alimentare a fructeor sale, calitatii superioare a lemnului, posibilitatii de a folosi toate organele pomului (frunze, scoarta, coji, lastari) ca izvor de materie prima pentru industria chimica, farmaceutica, ca specie decorativa si cu valoare ecoameliorativa de mare efect.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Paradisul meu (Experienta de 32 de ani a unui practicant al legumiculturii si pomiculturii biologice)

  POMICULTURA

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:15.00RON
 • Parul si gutuiul

  POMICULTURA

  In ceea ce priveste durata de viata a pomilor, parul este mai longeviv comparativ cu marul, si are tendinta sa fructifice spur si sa formeze chiar foarte multe flori in inflorescente.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Piersicul. Sortimente si tehnologii moderne

  POMICULTURA

  Piersicul este una din cele mai valoroase specii pomicole cultivate, care se remarca prin precocitate in rodire, potential mare de productie si calitate superioara a fructelor.
  Pomii incep sa fructifice economic din anul al treilea de la plantare, iar fructele obtinute se consuma in stare proaspata, sau se folosesc ca materie prima, pentru procesare, in vederea obtinerii unui numar mare de produse finite.

  Numar de produse pe STOC:2
  Pret:44.99RON
 • Plante citrice

  POMICULTURA

  Tot mai multi gradinari amatori sunt fascinati de "merele de aur" si de rudele lor. Aceasta carte bogat ilustrata descrie, in termeni usor de inteles, cum pot fi cultivate, simplu si cu succes, aceste plante sudice. Incepatorii vor primi informatii in legatura cu ingrijirea diferitelor soiuri; pentru cunoscatori, vor fi prezentate numeroase plante deosebite, inrudite cu citricele.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.99RON
 • Pomicultura de succes pentru amatori

  POMICULTURA

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.00RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 Next »
 
eXTReMe Tracker