PUBLICITATE
A A A

Noutati

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: 1
 • Cresterea tineretului femel de prasila

  AGRICULTURA GENERALA|ANIMALE & PASARI|Noutati

  Precocizarea reproductiei si a productiei de lapte in UE este sustinuta de argumentele urmatoare: cheltuielile de crestere sunt mai mici, fertilitatea femelelor este mai buna si productiile de lapte/viata/zi lactatie sunt mai mari. Totodata, precocizarea ofera avantaje zootehnice (asigura sporirea intensitatii de selectie) si economice (scade perioada neproductiva).

  Numar de produse pe STOC:100
  Pret:37.00»29.60RON
 • Cultura Shiitake - Lentinus Edodes | Ghid practic pentru incepatori si avansati | Autor: Ioana Tudor

  CIUPERCI|Promotii|Noutati

  În ultimii 40 de ani, producţia globală de shiitake a crescut de peste 30 de ori.  Liderul mondial în producţia de shiitake de-a lungul anilor a fost Japonia,  urmată de China şi Coreea.

  Principala producţie este concentrată în ţările din Asia de Est.  În Statele Unite, a început să fie cultivată  la începutul anilor '70 ai secolului trecut, iar acum se produc  peste 3 mii de tone pe an. În prezent, mai mult de două treimi din producţia mondială de shiitake este obţinută prin  tehnologia de producţie extensivă - adică în aer liber.

  În ultimele decenii cultura a început să se extindă şi în Europa : Germania, Franţa, Olanda, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia, Belgia, Finlanda, Suedia, Austria şi Ungaria.

  Completarea ţărilor cultivatoare este făcută de către Rusia, Ucraina şi Belarus şi în total se pare că se cultivă în cca. 40 ţări. În mai mică  măsură cultura a început să fie abordată şi în ţara noastră.


  Numar de produse pe STOC:44
  Pret:45.00»36.00RON
 • Pages: 1
 • Pages: « Previous 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 Next »
 • Fructele si legumele

  LEGUMICULTURA

  FRUCTELE SI LEGUMELE. Izvor de vitamine naturale. Pot fi consumate- prin rotatie- in tot timpul anului. Sunt cultivate dar se gasesc si in flora spontana. Hranire fara carne se poate, fara fructe si legume nu!. Se consuma la orice varsta. Indicate in toate curele de slabire si tratamente

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:19.99RON
 • Fructe, legume si flori

  LEGUMICULTURA

  In aceasta carte veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor in regim industrial cat si in regim casnic.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:19.99RON
 • Livada, gradina si via

  LEGUMICULTURA

  Pe langa obtinerea de cai nu tocmai simple a unor soiuri cu rezistenta sporita la actiunea agentilor patogeni au fost puse la pounct o serie intreaga de masuri biologice, fizice sau agrotehnice menite sa conduca la evitarea sau diminuarea pagubelor produse de boli si daunatori.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Cultura legumelor verdeturi

  LEGUMICULTURA

  In "Cultura legumelor verdeturi" sunt prezentate 26 de specii de legume verdeturi, unele foarte cunoscute in Romania (salata, spanacul, stevia, macrisul etc.), iar altele mai putin cunoscute (basella, spanacul de Noua Zeelandaa, rucola si altele). Fiecare specie prezentata este tratata din punct de vedere al importantei culturii, originii si ariei de raspandire, particularitatilor botanice si biologice, pretentiilor fata de factorii de mediu, tehnologiei de cultura si recoltarii.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • CULTURA LEGUMELOR in camp si in solarii

  LEGUMICULTURA

  In conditiile societatii moderne, alimentatia rationala nu poate fi conceputa fara participarea legumelor intr-o gama cat mai larga, in cantitati sporite, cu precadere in stare proaspata, si in cursul anului. Marea diversitate a plantelor in cadrate in grupa legumelro permite ca unele dintre acestea sa fie consumate proaspete sau preparate.

  Numar de produse pe STOC:3
  Pret:15.00RON
 • Legume din gradina noastra

  LEGUMICULTURA

  Legume din gradina noastra e o carte cu si despre afaceri! In ea veti gasi suficiente informatii si sfaturi pentru a porni o mica afacere in domeniul legumiculturii, care, in timp, poate fi extinsa cat de mult doriti.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.50RON
 • Ghidul cultivatorului de legume

  LEGUMICULTURA

  Prezenta lucrare isi propune ca, intr-un numar de pagini relativ redus, sa ofere o informatie cat mai bogata si actualizata asupra tehnologiei de cultura a principalelor specii de legume in camp si spatii protejate temporar. Asa se explica si stilul foarte concis si modul de exprimare telegrafic al unor parti din lucrare. Lucrarea se adreseaza atat specialistilor, fiermieri, in exploatatii mai mari, cat si gradinarilor sau cultivatorilor de legume din gradinile familiale. exprimare telegrafic al unor parti din lucrare. Lucrarea se adreseaza atat specialistilor, fiermieri, in exploatatii mai mari, cat si gradinarilor sau cultivatorilor de legume din gradinile familiale.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:59.99RON
 • Cultura legumelor

  LEGUMICULTURA

  O carte deosebit de importanta pentru orice cultivator de legume. Sunt prezentate detaliat tehnici de cultivare a legumelor cum ar fi: tomate, ardei, vinete, morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ridichi, sfecla, ceapa, usturoi, praz, varza, conopida, gulie, fasole, mazare, bame, cartofi, castraveti, dovlecei, pepeni, salata, spanac, cicoare, hrean, leustean, tarhon, marar, cimbru

  Carte indisponibila momentan
  Pret:21.50RON
 • Carnati, salamuri si leber

  ANIMALE & PASARI

  Metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului. Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala.

  Numar de produse pe STOC:4
  Pret:24.99RON
 • Ingrijirea si pregatirea pentru iarna a speciilor floricole din parcuri si gradini`

  FLORICULTURA

  In vaza sau in ghiveci, in buchet sau in aranajament, in casa, in gradina sau in parc, singure sau asociate, florile constituie tot atatea prilejuri de bucurii pe care ni le facem noua insine sau celor dragi. Cartea prezinta informatii practice privitoare la ingrijirea plantelor floricole utilizate pentru decorul in parcuri si gradini si pregatirea acestora pentru sezonul rece.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.99RON
 • Pages: « Previous 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 20 Next »
 
eXTReMe Tracker