PUBLICITATE
A A A

Noutati

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: 1
 • Cresterea tineretului femel de prasila

  AGRICULTURA GENERALA|ANIMALE & PASARI|Noutati

  Precocizarea reproductiei si a productiei de lapte in UE este sustinuta de argumentele urmatoare: cheltuielile de crestere sunt mai mici, fertilitatea femelelor este mai buna si productiile de lapte/viata/zi lactatie sunt mai mari. Totodata, precocizarea ofera avantaje zootehnice (asigura sporirea intensitatii de selectie) si economice (scade perioada neproductiva).

  Numar de produse pe STOC:100
  Pret:37.00»29.60RON
 • Cultura Shiitake - Lentinus Edodes | Ghid practic pentru incepatori si avansati | Autor: Ioana Tudor

  CIUPERCI|Promotii|Noutati

  În ultimii 40 de ani, producţia globală de shiitake a crescut de peste 30 de ori.  Liderul mondial în producţia de shiitake de-a lungul anilor a fost Japonia,  urmată de China şi Coreea.

  Principala producţie este concentrată în ţările din Asia de Est.  În Statele Unite, a început să fie cultivată  la începutul anilor '70 ai secolului trecut, iar acum se produc  peste 3 mii de tone pe an. În prezent, mai mult de două treimi din producţia mondială de shiitake este obţinută prin  tehnologia de producţie extensivă - adică în aer liber.

  În ultimele decenii cultura a început să se extindă şi în Europa : Germania, Franţa, Olanda, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia, Belgia, Finlanda, Suedia, Austria şi Ungaria.

  Completarea ţărilor cultivatoare este făcută de către Rusia, Ucraina şi Belarus şi în total se pare că se cultivă în cca. 40 ţări. În mai mică  măsură cultura a început să fie abordată şi în ţara noastră.


  Numar de produse pe STOC:44
  Pret:45.00»36.00RON
 • Pages: 1
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 Next »
 • Curcanul

  ANIMALE & PASARI

  O pasare domestica perfect adaptata, frumoasa, vigilenta, curajoasa. Are carnea fina, cu valoare nutritiva deosebita. Nepretentioasa la hrana: cereale, concentrate, verdeturi. Crestere foarte rapida.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Porumbeii

  ANIMALE & PASARI

  Aceasta carte da sfaturi in privinta achizitiei, cresterii si administrarii unei crescatorii si ingrijirii porumbeilor si se adreseaza persoanelor care vor sa creasca aceste pasari in conditiile din Romania.

  Numar de produse pe STOC:2
  Pret:20.00RON
 • Gaini de rasa. Bibilici

  ANIMALE & PASARI

  In mod surprinzator pentru unii cresterea gainilor de rasa poate fi o afacere deosebit de profitabila, in conditiile in care pretul unui cocos de rasa poate ajunge si la o suta dolari. Cererea pe piata interna este in crestere pasarile fiind cautate de catre multi proprietari de vile. Investitiile nu sunt mari, afacerea putand fi atat una foarte mica, dar si una de amploare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.50RON
 • Cresterea gainilor

  ANIMALE & PASARI

  Cresterea gainilor este, adeseori, in spatiul nostru dens populat, singura posibilitate de a ne ocupa de animale folositoare si de a aduce o parte veritabila de viata la tara, atat de visata de unii contemporani, in propriile noastre gradini.

  Numar de produse pe STOC:84
  Pret:10.00RON
 • Crescatoria de fazani

  ANIMALE & PASARI

  De ce fazani ?
  Este o pasare fumoasa si eleganta
  Carnea este considerata o superdelicatesa.
  Perfect adaptat la conditiile climaterice din Romania
  Poate fi crescut cu voliere comune cu gaini sau alte pasari de curte
  In cazul marilor crescatorii - 99% export
  Sunt solicitati in toate tarile vest-europene pentru consum, vanatoare sportiva si repopulare

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Prepelita Fazanul

  ANIMALE & PASARI

  Aceasta lucrare prezinta doua afaceri foarte atragatoare: cresterea prepelitelor si cresterea fazanilor. Oul de prepelita are o piata de desfacere mare si in continua crestere, in special datorita propietatilor sale deosebite. Fazanul are si el cautare , atat pe piata interna, dar si in tari precum Franta, Italia, Austria. Cartea prezinta corect si clar cele doua afaceri, fiind deosebit de folositoare atat incepatorilor cat si celor ce detin deja ferme.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.50RON
 • Cresterea prepelitelor

  ANIMALE & PASARI

  Cresterea prepelitelor poate fi o buna alternativa la cresterea celorlalte pasari precum: gainile, ratele sau gastele. Cu aceasta forma de crestere a pasarilor se pot ocupa indeosebi intreprinzatorii cu o suprafata mai restransa de teren sau agricultori amatori.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Cresterea oilor

  ANIMALE & PASARI

  Ca sa va hotarati sa cresteti 100 de oi sau doar cateva, pentru nevoile casei cunostintele de specialitate sunt de maxima importanta. Cartea pe care v-o oferim insista mai mult asupra insusirii bazei teoretice a acestei activitati. Autorul are o indelunga activitate in functii de raspundere la crescatoriile de oi din landul Baden-Wurtenberg. Pe langa acesta, experienta practica dobandita in mijlocul micutei turme proprii, il face un sfatuitor de nadejde al oierilor in devenire.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:15.00RON
 • OVINE. Tehnologia Producerii, Cresterii si Ingrasarii Mieilor si Iezilor.

  ANIMALE & PASARI

  Cartea prezinta metode de crestere a efcientei in domeniul cresterii oilor si a caprelor. Autorul, un foarte cunoscut specialist, prezinta in termeni usor de inteles modalitatile prin care poate fi sporita productivitatea unor crescatorii de oi sau capre. Aveti ocazia sa va imbunatatiti afacerea dumneavoastra sau, de ce nu, sa incepeti una noua.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Melci. Totul despre inmultirea, cresterea, recoltarea, valorificarea intensiva

  ANIMALE & PASARI

  In tara noastra mai ales in Transilvania exista traditie in recoltarea melcilor din flora spontana si pregatirea lor culinara. Mai nou s-au infiintat si puncte de colectare, prelucrare si exportul carnii de melci. Dar pentru a fi o afacere profitabila, fermierii romani sunt ajutati cu tehnologie de crestere, matca sau stol matricol, plasa helitex, seminte.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.99RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 20 Next »
 
eXTReMe Tracker