PUBLICITATE
A A A

Noutati

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: 1
 • Cresterea tineretului femel de prasila

  AGRICULTURA GENERALA|ANIMALE & PASARI|Noutati

  Precocizarea reproductiei si a productiei de lapte in UE este sustinuta de argumentele urmatoare: cheltuielile de crestere sunt mai mici, fertilitatea femelelor este mai buna si productiile de lapte/viata/zi lactatie sunt mai mari. Totodata, precocizarea ofera avantaje zootehnice (asigura sporirea intensitatii de selectie) si economice (scade perioada neproductiva).

  Numar de produse pe STOC:100
  Pret:37.00»29.60RON
 • Cultura Shiitake - Lentinus Edodes | Ghid practic pentru incepatori si avansati | Autor: Ioana Tudor

  CIUPERCI|Promotii|Noutati

  În ultimii 40 de ani, producţia globală de shiitake a crescut de peste 30 de ori.  Liderul mondial în producţia de shiitake de-a lungul anilor a fost Japonia,  urmată de China şi Coreea.

  Principala producţie este concentrată în ţările din Asia de Est.  În Statele Unite, a început să fie cultivată  la începutul anilor '70 ai secolului trecut, iar acum se produc  peste 3 mii de tone pe an. În prezent, mai mult de două treimi din producţia mondială de shiitake este obţinută prin  tehnologia de producţie extensivă - adică în aer liber.

  În ultimele decenii cultura a început să se extindă şi în Europa : Germania, Franţa, Olanda, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia, Belgia, Finlanda, Suedia, Austria şi Ungaria.

  Completarea ţărilor cultivatoare este făcută de către Rusia, Ucraina şi Belarus şi în total se pare că se cultivă în cca. 40 ţări. În mai mică  măsură cultura a început să fie abordată şi în ţara noastră.


  Numar de produse pe STOC:44
  Pret:45.00»36.00RON
 • Pages: 1
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 Next »
 • Tratat de Avicultura (Vol. III)

  ANIMALE & PASARI

  Cel de-al treilea volum a tratatului abordeaza tehnologia industrializarii produselor si subproduselor avicole, managementul si marketingul produselor avicole si biosecuritatea fermelor de crestere a pasarilor.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:49.99RON
 • Tratat de Avicultura (Vol I)

  ANIMALE & PASARI

  Aparitia lucrarii "Tratat de avicultura" este bine-venita, cel putin din doua motive: 1) umple un gol imens in literatura noastra de specialitate, caci ultimul tratat similar tiparit dateaza de cateva decenii 2) aduce la zi cunostintele legate de stiinta avicola si practica productiei industriale de carne de pasare, oua, ficat gras etc.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:69.99RON
 • Ghid de Mecanizare si Automatizare a Adaposturilor de Pasari

  ANIMALE & PASARI

  Acest ghid trateaza subiectul din punct de vedere al categoriei de productie carne sau oua si din punct de vedere al numarului de capete (300, 900, 3000 capete).
  Principiile de realizare si de folosire al acestor capacitati de productie nu necesita pregatire suplimentara din punct de vedere tehnic.
  Ne adresam in primul rand celor care vor sa inceapa o afacere in acest domeniu si nu detin cunostinte aprofundate cu privire la tehnologiile de exploatare si crestere a puilor de carne si a gainilor ouatoare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Sisteme si tehnologii de crestere a puilor de carne

  ANIMALE & PASARI

  Pentru a veni in intampinara celor care vor sa-si infiinteze o exploatatie avicola, in finalul lucrarii, autorii prezinta un original proiect tehnologic pentru un complex integrat de producere a carnii de pasare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:36.99RON
 • Ghid de crestere a puilor de carne

  ANIMALE & PASARI

  Ghidul se adreseaza viitorilor crescatori de pui de carne dar si celor consacrati in acest domeniu. Subiectul a fost tratat din punct de vedere al rentabilitatii economice si de promovare a sistemului de crestere semi-intensiv. Un accent deosebit s-a pus pe utilizarea spatiilor deja existente in gospodariile taranesti si folosirea materialelor ieftine pentru confectionarea diverselor utilaje utilizate in cresterea si exploatarea puilor de carne.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:15.99RON
 • Perusii

  ANIMALE & PASARI

  O carte esentiala pentru toti cei interesati de cresterea pasarilor in general si de cresterea perusilor in special. Perusii pot fi considerati o podoaba extraordinara in orice locuinta, dar sunt si o afacere foarte profitabila. Aflati totul despre perusi!

  Carte indisponibila momentan
  Pret:27.30RON
 • Canarul

  ANIMALE & PASARI

  Canarii sunt minunate pasari de companie, pot aduce multa lumina in viata noastra prin inteligenta si voiosia lor. Multi crescatori incepatori au fost placut surprinsi sa descopere cat de inteligente si de jucause sunt aceste pasari. La toate aceste calitati se adauga si faptul ca sunt usor de ingrijit.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:24.50RON
 • Crescatoria de papagali

  ANIMALE & PASARI

  Crescatoria de papagali. De ce hobby?.Cele mai fascinante, exotice si spontane animale de companie. Ocupa locul trei in lume dupa caini si pisici. Pot trai pana la 40-50 de ani. De ce afacere? .In conditii adecvate pot impuia tot timpul anului, crescand 2-3... 10-12 pui. Se pot maturiza la 6-18 luni. Se pot valorifica, in functie de specie si eductaie, de la 5-6 euro la peste 2.000 de euro exemplarul.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Pasari de apartament

  ANIMALE & PASARI

  In multe locuinte, pasarile au statutul unui membru al familiei, asemanator cainilor si pisicilor. Aceasta carte incearca sa satisfaca cerintele impuse de importanta pasarii ca priten si insotitor al omului.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:18.90RON
 • Crescatoria de Pauni

  ANIMALE & PASARI

  Romanii pot crea ferme zootehnice de calitate ridicata si, nu in ultimul rand, pentru ca granitele Uniunii Europene sunt acum deschise si pentru exportul de pauni si paunite provenit din Romania, precum si a carnii de paun, produsa, bineinteles, la standardele impouse de UE. Lucrand cu aceasta carte veti putea pune bazele unor crescatorii de pauni cat mai profitabile, dar si a unor crescatorii "de familie", in care sa produceti pauni si carne de paun pentru necesitatile familiale, la o calitate vizibil mai buna fata de ceea ce erati, obisnuiti sa produceti pana in prezent.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 20 Next »
 
eXTReMe Tracker