PUBLICITATE




A A A

Noutati

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


  • Pages: 1
  • Cresterea tineretului femel de prasila

    AGRICULTURA GENERALA|ANIMALE & PASARI|Noutati

    Precocizarea reproductiei si a productiei de lapte in UE este sustinuta de argumentele urmatoare: cheltuielile de crestere sunt mai mici, fertilitatea femelelor este mai buna si productiile de lapte/viata/zi lactatie sunt mai mari. Totodata, precocizarea ofera avantaje zootehnice (asigura sporirea intensitatii de selectie) si economice (scade perioada neproductiva).

    Numar de produse pe STOC:100
    Pret:37.00»29.60RON
  • Cultura Shiitake - Lentinus Edodes | Ghid practic pentru incepatori si avansati | Autor: Ioana Tudor

    CIUPERCI|Promotii|Noutati

    În ultimii 40 de ani, producţia globală de shiitake a crescut de peste 30 de ori.  Liderul mondial în producţia de shiitake de-a lungul anilor a fost Japonia,  urmată de China şi Coreea.

    Principala producţie este concentrată în ţările din Asia de Est.  În Statele Unite, a început să fie cultivată  la începutul anilor '70 ai secolului trecut, iar acum se produc  peste 3 mii de tone pe an. În prezent, mai mult de două treimi din producţia mondială de shiitake este obţinută prin  tehnologia de producţie extensivă - adică în aer liber.

    În ultimele decenii cultura a început să se extindă şi în Europa : Germania, Franţa, Olanda, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia, Belgia, Finlanda, Suedia, Austria şi Ungaria.

    Completarea ţărilor cultivatoare este făcută de către Rusia, Ucraina şi Belarus şi în total se pare că se cultivă în cca. 40 ţări. În mai mică  măsură cultura a început să fie abordată şi în ţara noastră.


    Numar de produse pe STOC:44
    Pret:45.00»36.00RON
  • Pages: 1
  • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 Next »
  • Crescatoria de prepelite

    ANIMALE & PASARI

    Carnea şi ouăle de prepeliţa, fiind recunoscute pentru efectele benefice din punct de vedere medical, dar şi al gustului foarte bun, au ajuns să fie extrem de solicitate pe piaţa mondială. Indiferent din ce colţ al lumii eşti şi indiferent de zona în care locuieşti, sau ai vrea să fii şi să-ţi pui temelia unui bussines, creşterea prepeliţelor este una dintre acele afaceri pe care le puteţi demara şi dezvolta cu eforturi minime.

    Numar de produse pe STOC:68
    Pret:34.00»27.00RON
  • Cafeaua (Enciclopedia cafelei) - de Ana Tomescu

    CAFEA si CEAI

    CAFEAUA, Autor: Ana Tomescu, Editura Gramen, Bucuresti, 2010.

    Lucrarea este o invitaţie la o ceşcuţă de cafea şi la câteva pagini de lectură care prefigurează o călătorie pe drumul cafelei, drum care străbate meridianele şi paralelele pământului dar şi meridianele şi paralelele timpului.

    Numar de produse pe STOC:39
    Pret:59.00»49.00RON
  • Ciupercile din flora spontana a Romaniei (Carte de Dr. Ing. Ioana Tudor)

    CIUPERCI

    MOMENTAN, ACEASTA CARTE NU ESTE IN STOC!

    IOANA TUDOR - MICROENCICLOPEDIE ILUSTRATA: Ciupercile din flora spontana a Romaniei - Manualul culegatorului si consumatorului autohton - Ghid de identificare a peste 300 de specii de ciuperci comestibile si otravitoare de pe teritoriul Romaniei - Editura GRAMEN, 2010-2011.

    Carte indisponibila momentan
    Pret:69.00RON
  • :: Pachet promo: Inceperea unei afaceri cu CIUPERCI

    Top vanzari

    Promotia de faţă reuneşte 4 carti de execeptie, aparute in 2010, ale celui mai cunoscut specialist în domeniul culturii ciupercilor - Dr. ing. IOANA TUDOR:

    1. Cartea 1: CULTURA CIUPERCILOR PENTRU INCEPATORI

    2. Cartea 2: CULTURA CIUPERCILOR PLEUROTUS

    3. Cartea 3: TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung

    4. Cartea 4: REŢETE CULINARE si CONSERVE CU CIUPERCI

    Numar de produse pe STOC:2
    Pret:83.00»59.00RON
  • :: Cultura ciupercilor pentru incepatori

    CIUPERCI

    Structurată pe parcursul a 15 capitole, lucrarea de fata reprezintă un adevărat manual de cultivare a ciupercilor care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui cultivator din România. Lucrarea prezintă, pe înţelesul tuturor, tehnologiile de cultivare pentru cinci specii de ciuperci comestibile: Champignon (Agaricus), Ciuperca termofilă, Ciuperca lui Dumnezeu, Pleurotus si Ciuperca parfumată.

    Numar de produse pe STOC:2
    Pret:23.00RON
  • Viticultura practica

    VITICULTURA

    Se apreciaza ca peste un milion de locuitori din tara noastar isi asigura existenta din cultura vitei-de-vie, prelucrarea strugurilor si obtinera vinului, comertul cu struguri si vin, activitati in industrii si domenii conexe (ambalaje, transporturi etc.).

    Numar de produse pe STOC:1
    Pret:49.99RON
  • Fertilizarea viilor si intretinerea solului in conceptie ecologica

    VITICULTURA

    In conditiile actuale, de mare interes este formarea unui mod de gandire si actiune care sa previna producerea unor grave dezechilibre ecologice. Gratie cunoasterii amanuntite a impactului tehnologiilor viticole asupra mediului inconjurator si a realitatilor romanesti, autorii incearca, in lucrarea de fata, sa contribuie la formarea acestui mod de abordre a problemelor fertilizarii viilor si intretinerii solului in conceptie ecologica.

    Carte indisponibila momentan
    Pret:12.99RON
  • Refacerea viilor vatamate

    VITICULTURA

    In lucrare exista destule masuri de prevenire, aflate mai ales la ndemana podgorenilor. Indeosebi pentru viticultorii amatori s-a insistat asupra masurilor agrotehnice, simple si usor de aplicat dupa producerea accidentului care pot salva partial recolta in anul de calamitate si, in orice caz, garanteaza refacerea integrala a butucilor pentru anii viitori.

    Numar de produse pe STOC:2
    Pret:19.90RON
  • Dereglarile de nutritie la vita-de-vie

    VITICULTURA

    Din nefericire, in ultimii 20-25 de ani, practica fertilizarii viilor (candva o masura agrotehnica esentiala) aproape ca a devenit desueta, putand fi considerata "o veriga tehnologica uitata" din tehnologia de cultura a vite-de-vie. Din aceasta cauza, pe langa alte rele, in etapa actuala a "longevivei tranzitii" po t fi intalnite frecvent vii carentate in diferite elemente nutritive, iar uneori apar (neverisimil) chiar si excese ale unor nutrienti, fenomen datorat de cele mai multe ori, nu unei fertilitati excedentare, ci unei compozitii dezechilibrate a elementelor din sol, cu repercusiuni privind modul de hranire pe cael radiculara a vitei-de-vie;

    Numar de produse pe STOC:1
    Pret:29.99RON
  • Taierea si conducerea vitei de vie

    VITICULTURA

    Vita de vie face parte din grupa lianelor. Fiind liana, ea se caracterizeaza prin prezenta uneia sau mai multor tulpini, flexibile, de lungimi si grosimi variabile. Ea foloseste direct si din plin lumina solara, ceea ce favorizeaza dezvoltarea mai puternica a lastarilor catre varf. Experienta practica dobandita de viticultori, acumulata de-a lungul timpurilor, arata ca taierea in uscat este lucrarea de baza care determina marimea productiei de struguri si calitatea ei. Necesitatea acestei lucrari este determinata de insasi particularitatile biologice ale vitei de vie, ca liana. Prin aceasta carte, autorii au urmarit sa puna la indemana celor care cultiva vita de vie, cunostiintele necesare executarii corecte a taierilor in uscat, lucrare de baza in dimensionarea marimii productiei de struguri, a calitatii acesteia, cu mentinerea puterii butucului de vita de vie, ca si a longevitatii ei.

    Carte indisponibila momentan
    Pret:20.00RON
  • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 Next »
 
eXTReMe Tracker