PUBLICITATE
A A A

LEGUMICULTURA

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: 1 2 Next »
 • CULTURA LEGUMELOR in camp si in solarii

  LEGUMICULTURA

  In conditiile societatii moderne, alimentatia rationala nu poate fi conceputa fara participarea legumelor intr-o gama cat mai larga, in cantitati sporite, cu precadere in stare proaspata, si in cursul anului. Marea diversitate a plantelor in cadrate in grupa legumelro permite ca unele dintre acestea sa fie consumate proaspete sau preparate.

  Numar de produse pe STOC:3
  Pret:15.00RON
 • Cartoful cultivat pe suprafete mici

  LEGUMICULTURA

  Cartoful este un aliment de baza in alimentatia romaneasca si occidentala. Cultivarea cartofului pe suprafete mici poate fi o indeletnicire profitabila pentru micul fermier. Cartea prezinta toti pasii necesari pentru o cultura sanatoasa de cartofi si-n invata pe micul fermier cum sa evite greselile comune ce-i pot compromite intrega munca. Este recomandata oricarui cultivator de cartofi.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.00RON
 • Conservate din legume si fructe - muraturi si conserve in tot timpul anului

  LEGUMICULTURA

  Continuând seria colecţiei Gospodăria de milioane, această carte se constituie, ca_şi celelalte, într-o idee de afacere, pornind de la posibilităţile existente în gospodăria personală. Colectivul de autori vă pune la dispoziţie tehnologia de producere a murăturilor şi conservelor, astfel încât să vă puteţi adapta la cerinţele unei pieţe care se orientează, pe zi ce trece, către produse naturale, făcute-n casă. Cartea vă readuce în atenţie posibilităţile pe care le aveţi în momentul când dispuneţi de o cantitate de legume şi fructe mai mult decât suficientă, şi vreţi să creşteţi valoarea pe piaţă a acestei cantităţi. Cu puţină muncă şi o investiţie insignifiantă, un kilogram de gogoşari sau vinete îşi poate dubia sau chiar tripla valoarea, dacă urmaţi sugestiile acestei lucrări.
  Recomandarea Editurii Alex-Alex este să faceţi această activitate un an, să nu vă daţi bătuţi şi să perseveraţi; astfel veţi pune bazele unei gospodării de milioane. Vă dorim mult succes!

  Carte indisponibila momentan
  Pret:8.50RON
 • Cultivarea fructelor si a legumelor

  LEGUMICULTURA

  Ghidul complet al gradinii de legume, de la planificare si plantare, la ingrijire si intretinere.

  Cum sa proiectezi gradina de legume care ti se potriveste, cu idei originale pentru gradini de toate formele si marimile, inclusiv pentru parcela cu zarzavaturi si pentru gradina din curtea casei.

  Cuprinde toate legumele de baza, fructe si plante, cu sfaturi despre cum sa le cultivi precum si cele mai bune varietati din care poti alege.

  Informatii ajutatoare despre cum sa folosesti serele, clopotele de sticla si alte unelte si echipamente.

  Un nepretuit calendar, usor de folosit, despre principalele lucrari pe care le ai de facut in gradina pe tot parcursul anului.

  Indrumator pentru planificarea recoltei, inclusiv pentru plantarea in randuri si productia recoltelor pe parcursul anului.

  Sfaturi practice despre cele mai bune unelte pe care le poti folosi, despre prepararea solului, sadire, pregatire, recoltare si depozitare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:74.90RON
 • Cultura legumelor

  LEGUMICULTURA

  O realizare editoriala de referinta in problematica legumiculturii din Romania
  Carte indisponibila momentan
  Pret:49.55RON
 • Cultura legumelor

  LEGUMICULTURA

  O carte deosebit de importanta pentru orice cultivator de legume. Sunt prezentate detaliat tehnici de cultivare a legumelor cum ar fi: tomate, ardei, vinete, morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ridichi, sfecla, ceapa, usturoi, praz, varza, conopida, gulie, fasole, mazare, bame, cartofi, castraveti, dovlecei, pepeni, salata, spanac, cicoare, hrean, leustean, tarhon, marar, cimbru

  Carte indisponibila momentan
  Pret:21.50RON
 • Cultura legumelor de vara - toamna

  LEGUMICULTURA

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:45.00RON
 • Cultura legumelor verdeturi

  LEGUMICULTURA

  In "Cultura legumelor verdeturi" sunt prezentate 26 de specii de legume verdeturi, unele foarte cunoscute in Romania (salata, spanacul, stevia, macrisul etc.), iar altele mai putin cunoscute (basella, spanacul de Noua Zeelandaa, rucola si altele). Fiecare specie prezentata este tratata din punct de vedere al importantei culturii, originii si ariei de raspandire, particularitatilor botanice si biologice, pretentiilor fata de factorii de mediu, tehnologiei de cultura si recoltarii.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Fructe, legume si flori

  LEGUMICULTURA

  In aceasta carte veti descoperi cele mai bune metode de recoltare si pastrare in stare proaspata a produselor horticole (inclusiv flori) precum si tehnologiile verificate de conservare a legumelor si fructelor in regim industrial cat si in regim casnic.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:19.99RON
 • Fructele si legumele

  LEGUMICULTURA

  FRUCTELE SI LEGUMELE. Izvor de vitamine naturale. Pot fi consumate- prin rotatie- in tot timpul anului. Sunt cultivate dar se gasesc si in flora spontana. Hranire fara carne se poate, fara fructe si legume nu!. Se consuma la orice varsta. Indicate in toate curele de slabire si tratamente

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:19.99RON
 • Pages: 1 2 Next »
 
eXTReMe Tracker