PUBLICITATE
A A A

FLORICULTURA

 • Pages: 1 2 Next »
 • Metodele de inmultire a plantelor arbori, arbusti, plante perene, flori de gradina, camera, balcon si ghiveci, legume si plante aromate

  FLORICULTURA  Metodele de inmultire a plantelor:


  arbori, arbusti, plante perene, flori de gradina, camera, balcon si ghiveci, legume si plante aromate

  CARTE APARUTA IN 2013  De ce aveti nevoie sa cultivati plante?!

  Se va face diferenta intre cele doua moduri de inmultire a plantelor, respectiv din seminte, cunoscuta si ca reproducere generativa sau sexuata, si inmultirea vegetativa sau asexuata, prin care bucatile de planta desprinse sau taiate din planta mama se dezvolta ulterior ca plante independente.

  Ce tip de inmultire alegeti, vegetativa sau generativa, depinde de mai multi factori. Un rol important il joaca optiunile spatiale si uneltele aflate la dispozitia gradinarului. De exemplu, aveti o mica sera in gradina? In mod special trebuie sa va ganditi ce tip de inmultire este mai bine de aplicat speciilor sau varietatilor de plante pe care le aveti, ce va oferi pe viitor cele mai puternice si sanatoase plante.

  Unele plante pot creste frumos si fara echipament sau containere speciale. Este suficient sa le oferiti un loc la fereastra sau un spatiu mai protejat in gradina, plantelor lemnoase, unde se pot inmulti prin seminte. La alte plante sau alte metode de inmultire, ca cea prin butasi, veti avea totusi nevoie de unelte si containere.

  (...)

  Carte indisponibila momentan
  Pret:24.50»22.00RON
 • BONSAI pentru gradini si terase

  FLORICULTURA

  Astazi, Bonsai este o arta raspandita pe tot globul, care este apreciata si practicata si la noi. Experienta autorului este daruita, prin intermediul acestei carti, tuturor amatorilor de Bonsai. Fotografiile si desenele vor ajuta la cresterea, in timp, a unor Bonsai interesanti.

  Numar de produse pe STOC:2
  Pret:25.00RON
 • Bonsai pentru interioare

  FLORICULTURA

  Chiar dadca exista deja mai multe carti despre bonsai era timpul sa apara o carte care sa vorbeasca numai despre cultivarea bonsailor de interior. Lucrare de fata este rezultatul unei preocupari intense, pe timp de zece ani, cu subiectul cultivarii bonsaillr si, in special, cu tipurile de plante care sunt potrivite cultivarii ca bonsai.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:10.00RON
 • Cultura arborilor si arbustilor ornamentali

  FLORICULTURA

  Cartea abordeaza detaliat arboricultura ornamentala, importanta si dezvoltarea acesteia in tarile europene si in Romania. Partea generala cuprinde principalele aspecte ale cunoasterii plantelor lemnoase, principiile de organizare a producerii materialului seditor-ornamental din pepiniere, tehnologiile generale de inmultire si cultura, valorificare materialului saditor. Partea speciala cuprinde prezentarea sortimentului de baza de arbori, arbusti si subarbusti.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:59.99RON
 • Cultura florilor de gradina

  FLORICULTURA

  Cartea se adreseaza in primul rand studentilor horticultori, dar si profesionistilr in domeniu, ca si amatorilor de plante decorative.
  Lucrarea prezinta mai intai cunostinte de ordin general referitoare la factorii de mediu, inmultirea plantelor, infiintarea si ingrijirea culturilor, modalitatile de utilizare etc. si apoi, trateaza tehnicile de cultura fundamentate biologic si ecologic.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:89.99RON
 • Cultura plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic

  FLORICULTURA

  Cererea din ce in ce mai mare de plante medicinale - fie pentru tratament, fie în produse cosmetice naturiste, fie ca si condiment în alimentatie - face cultivarea plantelor medicinale profitabila.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:36.99RON
 • Cultura trandafirilor pentru flori taiate si decor

  FLORICULTURA

  Trandafirii cultivati apartin unor specii rustice, bine adaptate conditiilor ecologice. Din aceasta cauza, si datorita impactului decorativ deosebit pe care îl aduc în cadrul amenajarilor peisajere, sunt întâlniti în majoritatea gradinilor si spatiilor verzi.

  Lucrarea îşi propune să răspundă la cele mai frecvente întrebări puse de cultivatorii şi iubitorii de flori cu privire la cultura trandafirului pentru flori tăiate în spaţii protejate, tipurile de construcţii pentru realizarea acestei culturi, cultura trandafirului în grădină şi parc.
  Numar de produse pe STOC:92
  Pret:43.00»34.40RON
 • Culturi pentru flori taiate

  FLORICULTURA

  Florile si cultura lor trebuie vazute si prin prisma importantei economice. Astfel, cutivarea florilor poate fi deosebit de atractiva si foarte profitabila, fie ca activitate economica de baza, fie numai ca activitate complementara.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:49.99RON
 • Flori cultivate in gradina

  FLORICULTURA

  Produsele obinute din activitatile floricole sunt variate: flori taiate proaspete, flori taiate uscate (imortele), rasaduri si alte tipuri de material saditor pentru amenajari peisagistice, bulbi, seminte etc. Lucrarea de fata se adreseaza, in special, celor care au o suprafata de pamant mai mare sau mai mica si vor sa practice floricultura nu numai pentru placerea proprie, dar si pentru obtinerea unor productii destinate vanzarii.

  Pret:25.99RON
 • Ingrijirea si pregatirea pentru iarna a speciilor floricole din parcuri si gradini`

  FLORICULTURA

  In vaza sau in ghiveci, in buchet sau in aranajament, in casa, in gradina sau in parc, singure sau asociate, florile constituie tot atatea prilejuri de bucurii pe care ni le facem noua insine sau celor dragi. Cartea prezinta informatii practice privitoare la ingrijirea plantelor floricole utilizate pentru decorul in parcuri si gradini si pregatirea acestora pentru sezonul rece.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.99RON
 • Pages: 1 2 Next »
 
eXTReMe Tracker