-
:: Cultura Ciupercilor PLEUROTUS
22.00RON -
:: TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung
20.00»18.00RON -
:: Retete Culinare si Conserve cu Ciuperci
17.00»15.00RON -
:: Cultura ciupercilor pentru incepatori
23.00RON -
:: Pachet promo: Inceperea unei afaceri cu CIUPERCI
83.00»59.00RON -
Ciupercile din flora spontana a Romaniei (Carte de Dr. Ing. Ioana Tudor)
69.00RON -
Cafeaua (Enciclopedia cafelei) - de Ana Tomescu
59.00»49.00RON -
Crescatoria de prepelite
34.00»27.00RON -
Pachet Promo - 5 carti despre CIUPERCI
151.00»105.00RON -
ALBINELE SI ALBINARITUL. Ghidul Incepatorului (Autor: Dr. Ing. Ioana Tudor)
43.00»34.40RON -
Cultura trandafirilor pentru flori taiate si decor
43.00»34.40RON -
Miceliul de ciuperci
39.00»31.00RON -
Albinele, albinaritul si produsele stupului. Ghidul normativ al apicultorului de succes
29.00»24.00RON -
Cresterea gainilor ouatoare. Ghid normativ
29.00»26.00RON -
Cultura Shiitake - Lentinus Edodes | Ghid practic pentru incepatori si avansati | Autor: Ioana Tudor
45.00»36.00RON -
Cresterea tineretului femel de prasila
37.00»29.60RON -
Cresterea gainilor
10.00RON -
Cresterea Curcanilor
29.00»23.00RON
CIUPERCI
- Pages: 1 2 Next »
Cultura Shiitake - Lentinus Edodes | Ghid practic pentru incepatori si avansati | Autor: Ioana Tudor
CIUPERCI|Promotii|Noutati
În ultimii 40 de ani, producţia globală de shiitake a crescut de peste 30 de ori. Liderul mondial în producţia de shiitake de-a lungul anilor a fost Japonia, urmată de China şi Coreea.
Principala producţie este concentrată în ţările din Asia de Est. În Statele Unite, a început să fie cultivată la începutul anilor '70 ai secolului trecut, iar acum se produc peste 3 mii de tone pe an. În prezent, mai mult de două treimi din producţia mondială de shiitake este obţinută prin tehnologia de producţie extensivă - adică în aer liber.
În ultimele decenii cultura a început să se extindă şi în Europa : Germania, Franţa, Olanda, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia, Belgia, Finlanda, Suedia, Austria şi Ungaria.
Completarea ţărilor cultivatoare este făcută de către Rusia, Ucraina şi Belarus şi în total se pare că se cultivă în cca. 40 ţări. În mai mică măsură cultura a început să fie abordată şi în ţara noastră.
Numar de produse pe STOC:44Pret:45.00»36.00RONCiupercile din flora spontana a Romaniei (Carte de Dr. Ing. Ioana Tudor)
CIUPERCI
MOMENTAN, ACEASTA CARTE NU ESTE IN STOC!
IOANA TUDOR - MICROENCICLOPEDIE ILUSTRATA: Ciupercile din flora spontana a Romaniei - Manualul culegatorului si consumatorului autohton - Ghid de identificare a peste 300 de specii de ciuperci comestibile si otravitoare de pe teritoriul Romaniei - Editura GRAMEN, 2010-2011.
Carte indisponibila momentanPret:69.00RON:: Cultura ciupercilor pentru incepatori
CIUPERCI
Structurată pe parcursul a 15 capitole, lucrarea de fata reprezintă un adevărat manual de cultivare a ciupercilor care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui cultivator din România. Lucrarea prezintă, pe înţelesul tuturor, tehnologiile de cultivare pentru cinci specii de ciuperci comestibile: Champignon (Agaricus), Ciuperca termofilă, Ciuperca lui Dumnezeu, Pleurotus si Ciuperca parfumată.
Numar de produse pe STOC:2Pret:23.00RON:: Cultura Ciupercilor PLEUROTUS
CIUPERCI
Structurata pe parcursul a 7 capitole, prezenta lucrare este o monografie a culturii ciupercilor Pleurotus spp. in tara noastra, cu actualizare la zi, ce va raspunde problemelor cultivatorilor cu suprafete restranse, in sistem clasic sau celor cu ciupercarii intensive.
Numar de produse pe STOC:4Pret:22.00RON:: TRUFELE - O afacere profitabila pe termen lung
CIUPERCI
Numite şi diamantele negre ale pământului sau diamantele gastronomiei, perle rare, delicatese de neegalat acestea sunt Ciuperci care cresc în pământ, la adâncime de 10-40 cm, unele chiar la suprafaţă sau mai în profunzime.
Desigur veţi spune că sunt bomboane de ciocolată, sunt prăjituri, dar acestea s-au produs în zilele noastre după modelul trufelor. Adică închise la culoare, mai mult sau mai puţin rotunde, cu suprafaţa neregulată, copiind trufele, ciuperci.
Numar de produse pe STOC:5Pret:20.00»18.00RON:: Retete Culinare si Conserve cu Ciuperci
CIUPERCI
Ciupercile comestibile constituie un produs agroalimentar foarte apreciat în arta culinară. Acest fapt se datorează în primul rând, valorii nutritive deosebite care depinde în principal, de compoziţia chimică complexă a lor.
Numar de produse pe STOC:95Pret:17.00»15.00RONCHAMPIGNON - tehnologia de cultura
CIUPERCI
"CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade.... "Autoarea
Carte indisponibila momentanPret:26.00RONManualul cultivatorului de ciuperci comestibile
CIUPERCI
Structura cartii este aceea a unui manual. Fiecare lectie raspunde unuia sau mai multor aspecte legate de specia de ciuperci amintita. sunt abordate tehnologiile de cultura a 6 specii de ciuperci comestibile ce pot fi cultivate in tara noastra. Editia a doua are date si informatii suplimentare fata de precedenta.
Pret:29.89RONCiuperci comestibile - Agaricus si Pleurotus
CIUPERCI
"Ciuperci Comestibile, agaricus si pleurotus" este o lucrare ce se adreseaza atat incepatorilor cat si celor avansati. Este prezentat detaliat modul in care se cresc ciupercile atat intr-o mare exploatatie cat si pentru micii fermieri. Profitul pe care o afacere de crestere a ciupercilor il aduce este unul deosebit de important, aceasta fiind una din afacerile cele mai profitabile la ora actuala.
Carte indisponibila momentanPret:15.00RONCiuperci comestibile si medicinale
CIUPERCI
Cuprinde descrierea a 20 de specii de ciuperci comestibile si/sau medicinale in 250 pagini.
Pret:17.00RON- Pages: 1 2 Next »