PUBLICITATE
A A A

CIUPERCI

 • Pages: « Previous 1 2
 • Afaceri la Cheie pe CD - Cultivarea ciupercilor Champignon

  CIUPERCI

  Ciupercile champignon (Agaricus) sunt cultivate inca din secolul XVII. Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci. In prezent, cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult datorita cererii in crestere.

  Pe piata interna insa, oferta se situeaza mult sub cererea reala. Acest lucru se intampla cu toate ca tot mai multe persoane sunt vegetariene si in Romania si produsele fara carne care sa ofere un aport proteic asemanator sunt insuficiente. In plus, ciupercile intra in componenta multor preparate culinare cum ar fi: pizza, mezeluri, branzeturi, produse de patiserie. Pe langa aceasta, posibilitatile de export sunt multiple, indeosebi pentru produsele derivate din ciupercile proaspete (conserve, semipreparate, praf de ciuperci etc).

  Carte indisponibila momentan
  Pret:59.05RON
 • Afaceri la cheie pe CD-Cultivarea ciupercilor Pleurotus

  CIUPERCI

  "Cultivarea ciupercilor Pleurotus" este afacerea la cheie care va invata cum sa cultivati acest tip de ciuperci pentru a obtine recolte impresionante. Cuprinde toate informatiile si instructiunile necesare dezvoltarii unei ciupercarii fie de dimensiuni mai mici fie la scara mare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:64.99RON
 • Miceliul de ciuperci

  CIUPERCI

  Alături de tehnologia de obţinere a miceliului în sistem intensiv lucrarea de faţă, scrisă de reputatul specialist in domeniu - Dr. Ing. Ioana Tudor abordeaza pentru prima dată şi metoda obţinerii miceliului în sistem gospodăresc sau casnic, pentru amatorii şi iubitorii de ciuperci.

  Numar de produse pe STOC:93
  Pret:39.00»31.00RON
 • Pachet Promo - 5 carti despre CIUPERCI

  CIUPERCI

  Pachetul de fata vine in ajutorul celor care adora ciupercile ca si alimente, celor care vor sa infiinteze o afacere in domeniu, sau pentru cei care vor sa imbine placutul cu utilul!

  Cele cinci carti din acest pachet sunt special selectate din varietatea lucrarilor de pe piata, intrucat sunt realizate in mod profesionist, in format de carte de buna calitate, dar sunt in acelasi timp eficiente si complete, venind astfel in ajutor tuturor persoanelor interesate in domeniu!

  Cartile pot fi achizitionate si individual!

  Carte indisponibila momentan
  Pret:151.00»105.00RON
 • Pages: « Previous 1 2
 
eXTReMe Tracker