PUBLICITATE
A A A

BAUTURI

 • Pages: 1
 • Bauturi de casa (consum - comert)

  BAUTURI

  Peste 250 de retete de bauturi de casa, atat nealcoolice, cat si alcoolice, atat pentru uz personal, cat si pentru comercializare.
  Pe o piata inundata de produse obtinute in cantitati imense, dupa metode si retete industriale, cu aditivi care mai de care mai daunatori sanatatii consumatorului, produsele obtinute in casa tind sa capete o amploare din ce in ce mai mare. Usor de preparat de catre fiecare dintre noi, din produse naturale foarte atent selectionate, in conditii igienice deosebite, bauturile facute in casa depasesc, de cele mai multe ori, din punct de vedere calitativ, toate celelalte produse care pot fi gasite in rafturile magazinelor alimentare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.00RON
 • Berea preparata in gospodarie

  BAUTURI

  Berea este bautura alcoolica ce poate fi preparata la domiciliu cu mare usurinta. Ca incepator, aveti mult mai multe sanse de reusita decat in cazul vinului sau al tuicii. Spuma abundenta a unei beri preparate ca la carte si culoarea sa aurie poate incanta ochiul la fel ca si aspectul unui vin de calitate. Ingredientele sunt ieftine si la indemana oricui, iar procedura de preparare este, de asemenea, extrem de simpla.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.00RON
 • Cazanul de tuica

  BAUTURI

  "Pischl" este cea mai completa si mai de succes carte despre producearea rachiului din Austria. Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura, decrierea metodelor de filtrare si a filtrelor si o prezentare exhaustiva a instalatilor de distilare simple si cu dipozitiv de rectificare, a pieselor coloanei si a distilarii cu si fara coloana. Anexa scrisa de Peter Jager prezinta decoctul, fermentatia si distilarea rachiului din cereale.

  Numar de produse pe STOC:5
  Pret:15.00RON
 • Coniacul. Distilate din vin

  BAUTURI

  Pentru inceput e facuta o enumerare a podgoriilor si a centrelor viticole din Romania, dupa care e inclusa o evaluare a calitatilor soiurilor de struguri precum si o enumerare a conditiilor tehnologice specifice prepararii vinului destinat distilarii, tehnologie care are numite puncte specifice si esentiale pentru obtinerea unor distilate de cea mai buna calitate.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.00RON
 • Prepararea lichiorurilor

  BAUTURI

  Lichiorurile produse in propria gospodarie erau un motiv de mandrie pentru gospodar, mai ales in mediul rural. Fiecare regiune avea propriile sale specialitati de lichioruri si rachiu pe care le mai are, in parte, si astazi. Unele retete au fost transmise din generatie in generatie. Producatorii erau mandri de rezultatele muncii lor. Orasul era departe si banii putini. Rachiurile "cumparate" constituiau o exceptie. Propriile gradini ca si magazinele coloniale (bacaniile satesti) constituiau surse valoroase de materii prime pentru lichioruri. Retetele si le adapta fiecare producator. Dar si urmand indicatiile acestei carti se pot obtine lichioruri bune din materiile prime savuroase ale gradinilor, campiilor si padurilor.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:15.99RON
 • Tuica

  BAUTURI

  Pentru ca nimic nu se compara cu o tuica sau o palinca buna, romaneasca, facuta in casa de manuta noastra, din prunele culese chiar de noi din propria livada, cartea de fata devine, iata, o necesitate pentru cei care inca nu stiu ce comoara au in gradina din spatele casei.

   

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Vin din fructe

  BAUTURI

  Productia casnica a vinului din fructe. Ustensile, zdrobirea, presarea, fermentarea, finisarea, filtrarea, imbutelierea, sortimente de vin din fructe. Productia in cantitati comerciale a vinului din fructe. Chimia vinului, microbiologia fermentarii, tehnici industriale, vinul din mere, vinuri din alte fructe, vinuri de desert. Bolile si defectele vinului. Productia de vin din fructe in Europa

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Vinul si Cidrul

  BAUTURI

  "Vinul si cidrul sunt adevarate medicamente pentru prevenirea bolilor de inima si a tuturor formelor de cancer. Consumul numai a 2-3 pahare zilnic, de vin sau cidru natural, reduce cu peste 30% riscurile unei morti premature, provocate de orice boala" Serge Renaud, cercetator francez

   

  Carte indisponibila momentan
  Pret:21.50RON
 • Whisky in productie casnica

  BAUTURI

  In prima parte a cartii autorul, un specialist recunoscut, descrie sortimentele de whisky existente si vorbeste despre originea si deosebirea lor, dar si despre metodele diferite de preparare. A doua parte ofera un ghid exact, care poate fi folosit de orice producator domestic de rachiu, pentru prepararea de whisky.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Whisky si Gin

  BAUTURI

  Whiskyul este o bautura nobila, fina, mult apreciata in Romania. Toate ingredientele necesare fabricarii whiskyului: orz, secara sau porumb, sunt cultivate in Romania. Ginul este, poate, o provocare pentru romani dar poate fi preparata cu succes in Romania.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.50RON
 • Pages: 1
 
eXTReMe Tracker