PUBLICITATE
A A A

ANIMALE & PASARI

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: 1 2 3 4 5 6 Next »
 • Cresterea Curcanilor

  ANIMALE & PASARI

  Lucrarea se doreşte a constitui, în primul rând un ghid, un îndreptar în care cei interesaţi să poată găsi date şi informaţii privind creşterea şi exploatarea curcanului (condiţii privind adăpostul, microclimatul, aşternutul, hrana), măsurile ce trebuie aplicate pe parcursul tehnologiei de creştere, precum şi alte informaţii necesare pe care un crescător trebuie să le stăpânească.

  Numar de produse pe STOC:48
  Pret:29.00»23.00RON
 • Cresterea gainilor

  ANIMALE & PASARI

  Cresterea gainilor este, adeseori, in spatiul nostru dens populat, singura posibilitate de a ne ocupa de animale folositoare si de a aduce o parte veritabila de viata la tara, atat de visata de unii contemporani, in propriile noastre gradini.

  Numar de produse pe STOC:84
  Pret:10.00RON
 • Cresterea gainilor ouatoare. Ghid normativ

  ANIMALE & PASARI

   

  Având în vedere importanţa tot mai mare care se acordă atât la nivel naţional, dar mai ales la nivelul Uniunii Europene respectării normelor de protecţie şi bunăstare a animalelor, iniţiativa elaborării unui ghid de norme privind protecţia şi bunăstarea găinilor ouătoare nu poate fi decât de bun augur.

  Acest ghid normativ se adresează în primul rând fermierilor care au experienţă în creşterea păsărilor, dar şi persoanelor care au în vedere înfiinţarea unor ferme de găini ouătoare, care să corespundă celor mai noi cerinţe în domeniu.

  Ghidul este structurat pe parcursul a mai multor părţi care urmăresc în mod logic şi firesc atât prevederile legale naţionale, cât şi cele europene privind protecţia şi bunăstarea găinilor ouătoare.

   

  Numar de produse pe STOC:92
  Pret:29.00»26.00RON
 • Cresterea tineretului femel de prasila

  AGRICULTURA GENERALA|ANIMALE & PASARI|Noutati

  Precocizarea reproductiei si a productiei de lapte in UE este sustinuta de argumentele urmatoare: cheltuielile de crestere sunt mai mici, fertilitatea femelelor este mai buna si productiile de lapte/viata/zi lactatie sunt mai mari. Totodata, precocizarea ofera avantaje zootehnice (asigura sporirea intensitatii de selectie) si economice (scade perioada neproductiva).

  Numar de produse pe STOC:100
  Pret:37.00»29.60RON
 • Afumaturi. Pastrama. Carnati.

  ANIMALE & PASARI

  Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!

  Carte indisponibila momentan
  Pret:24.99RON
 • Animale cu sange rece

  ANIMALE & PASARI

  Cartea ofera detalii despre alegerea unei reptile, ergulile de nutritie a reptilelor, ingrijirea si cresterea reptilelor de casa, bolile si tratamentele specifice, comportamentul si antrenamentul reptilelor.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:24.99RON
 • Bazele nutritiei si alimentatiei animalelor de ferma

  ANIMALE & PASARI

  Cartea face o evaluare a statdiului stiintific al furajarii animalelor de interes economic pe baza planului nutritional fiziologic rezultat in urma acumularilor de date din cercetarea de profil.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:29.99RON
 • Boli infectioase la solipede

  ANIMALE & PASARI

  Etiologie, patogeneza, tabloul clinic, modificarile morfopatololigce, diagnisticul, tratamentul, profilaxia si combatarea celor mai cunoscute boli infectioase la solipede

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Bolile vacilor

  ANIMALE & PASARI

  Diferenta din volumul de fata si cele similare rezida in conceptul de organizare. In timp ce majoritatea cartilor prezinta bolile sistematic in functie de organele afectate sau de cauzele imbolnavirii, noi am decis sa punem in prim-plan primele manifestari vizibile ale bolii. Numarul mare de fotografii va prezinta simptomele caracteristice usor de recunoscut, cu ajutorul carora sa puteti identifica boala. Simptomele sunt clasificate in functie de zona corpului afectata, pentru a se obtine o sistematizare si mai precisa. Descrierile suplimentare ale bolilor servesc la punerea unui diagnostic si mai sigur. Crescatorul lipsit de cunostinte in domeniul medicinii veterinare va gasi in aceasta carte un ajutor de nadejde pentru recunoasterea in mare a bolilor la bovine, iar medicul veerinar o poate folosi ca opera de referinta.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:30.00RON
 • Branzeturi pentru casa si piata

  ANIMALE & PASARI

  Peste 120 de retete detaliate pentru prelucrarea laptelui de vaca, de capra si de oaie.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:14.00RON
 • Pages: 1 2 3 4 5 6 Next »
 
eXTReMe Tracker