PUBLICITATE
A A A

ANIMALE & PASARI

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6
 • Totul despre trichinelorza

  ANIMALE & PASARI

  Situatia actuala a trichinelozei in tara noastra deterina serioase implicatii de sanatate, economice si sociale, de o gravitate nemaiintalnita. Cartea se adreseaza nu numai speciailstilor in domeniu, medici umani, medici veterinari, ingineri zootehnisti, asistenti sanitari, asistenti veterinari si operatori trichineloscopisti, ci si crescatorilor de animale, vanatorilor si mai ales marelui public consumator de carne de porc si de vanat.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Tratat de Avicultura (Vol I)

  ANIMALE & PASARI

  Aparitia lucrarii "Tratat de avicultura" este bine-venita, cel putin din doua motive: 1) umple un gol imens in literatura noastra de specialitate, caci ultimul tratat similar tiparit dateaza de cateva decenii 2) aduce la zi cunostintele legate de stiinta avicola si practica productiei industriale de carne de pasare, oua, ficat gras etc.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:69.99RON
 • Tratat de Avicultura (Vol. III)

  ANIMALE & PASARI

  Cel de-al treilea volum a tratatului abordeaza tehnologia industrializarii produselor si subproduselor avicole, managementul si marketingul produselor avicole si biosecuritatea fermelor de crestere a pasarilor.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:49.99RON
 • Utilizarea nutreturilor concentrate in alimentatia VACILOR DE LAPTE

  ANIMALE & PASARI

  Cartea se adreseaza fermierilor, crescatorilor de vaci de lapte care se vor convinge ca o alimentatie care asigura productii mari de lapte si sanatatea animalelor se face si la indicatia unor specialisti nutritionisti.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:28.99RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6
 
eXTReMe Tracker