PUBLICITATE
A A A

ANIMALE & PASARI

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 • Pasari de apartament

  ANIMALE & PASARI

  In multe locuinte, pasarile au statutul unui membru al familiei, asemanator cainilor si pisicilor. Aceasta carte incearca sa satisfaca cerintele impuse de importanta pasarii ca priten si insotitor al omului.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:18.90RON
 • Perusii

  ANIMALE & PASARI

  O carte esentiala pentru toti cei interesati de cresterea pasarilor in general si de cresterea perusilor in special. Perusii pot fi considerati o podoaba extraordinara in orice locuinta, dar sunt si o afacere foarte profitabila. Aflati totul despre perusi!

  Carte indisponibila momentan
  Pret:27.30RON
 • Porumbeii

  ANIMALE & PASARI

  Aceasta carte da sfaturi in privinta achizitiei, cresterii si administrarii unei crescatorii si ingrijirii porumbeilor si se adreseaza persoanelor care vor sa creasca aceste pasari in conditiile din Romania.

  Numar de produse pe STOC:2
  Pret:20.00RON
 • Prepelita Fazanul

  ANIMALE & PASARI

  Aceasta lucrare prezinta doua afaceri foarte atragatoare: cresterea prepelitelor si cresterea fazanilor. Oul de prepelita are o piata de desfacere mare si in continua crestere, in special datorita propietatilor sale deosebite. Fazanul are si el cautare , atat pe piata interna, dar si in tari precum Franta, Italia, Austria. Cartea prezinta corect si clar cele doua afaceri, fiind deosebit de folositoare atat incepatorilor cat si celor ce detin deja ferme.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.50RON
 • Schnauzerul

  ANIMALE & PASARI

  Schnauzerul este o rasa de caini deosebita. Cartea prezinta detaliat caracteristicile acestei rase de caini, diversele tipuri de schnauzeri: urias, mijlociu si pitic. Sunt prezentate deasemenea modalitati de educare si dresaj ale schnauzerilor.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.50RON
 • Serpi si Soparle

  ANIMALE & PASARI

  AFACERE. HOBBY.Cartea este o prioritate nationala si constituie un ghid deosebit de util atat pentru specialistii care se ocupa cu cresterea si patologia serpilor si a soparlelor cat si pentru iubitorii de animale rare, care doresc sa aiba in preajma aceste fiinte fascinante si tacute

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Sisteme si tehnologii de crestere a puilor de carne

  ANIMALE & PASARI

  Pentru a veni in intampinara celor care vor sa-si infiinteze o exploatatie avicola, in finalul lucrarii, autorii prezinta un original proiect tehnologic pentru un complex integrat de producere a carnii de pasare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:36.99RON
 • Strutul

  ANIMALE & PASARI

  Carnea de strut constituie o alternativa la carnea de vita si are o piata de desfacere in continua expansiune. Acest lucru a facut ca strutul sa nu mai fie considerat doar o pasare exotica ci si una de ferma. Strutul este in prezent printre cele mai profitabile animale ce se cresc in ferme. In Romania exista ferme de struti, dovedind astfel ca este posibila cresterea strutilor si aici. Investitiile nu sunt mari, putand fi folosite terenuri agricole de categorie inferioara. Cartea prezinta detaliat felul in care trebuie construita o ferma de struti si modul in care trebuie intretinuta.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:31.50RON
 • Strutul. Carne, oua, piele, pene

  ANIMALE & PASARI

  Totul este vandut de la struti: carnea, ouale, pielea, penele. Cartea prezinta detaliat si clar modul in care se construieste o ferma de struti de la A la Z. Poate ca multi vor fi surprinsi sa afle ca strutul poate fi crescut fara probleme in Romania, chiar fara investitii substantiale. citind aceasta carte veti deveni familiarizati cu o afacere de mare perspectiva, avand astfel posibilitatea de a construi o ferma profitabila de struti.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.50RON
 • Tehnica evaluarii performantelor productive la ovine

  ANIMALE & PASARI

  Prin continutul, modul schematic si concret de prezentare, lucrarea constituie un eficient indrumator practic care sta la baza executarii tuturor lucrarilor specifice de selectie a ovinelor, fiind deosebit de utila atat specialistilor din reteaua de reproductie si selectie, cat si fermierilor, cercetatorilor, cadrelor din invatamantul de speicalitate, sutdentilor, precum si tuturor celor implicati in dezvoltarea acestui sector.

   

  Carte indisponibila momentan
  Pret:26.99RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 
eXTReMe Tracker