PUBLICITATE
A A A

ANIMALE & PASARI

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 • Gaini de rasa. Bibilici

  ANIMALE & PASARI

  In mod surprinzator pentru unii cresterea gainilor de rasa poate fi o afacere deosebit de profitabila, in conditiile in care pretul unui cocos de rasa poate ajunge si la o suta dolari. Cererea pe piata interna este in crestere pasarile fiind cautate de catre multi proprietari de vile. Investitiile nu sunt mari, afacerea putand fi atat una foarte mica, dar si una de amploare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.50RON
 • Ghid de Mecanizare si Automatizare a Adaposturilor de Pasari

  ANIMALE & PASARI

  Acest ghid trateaza subiectul din punct de vedere al categoriei de productie carne sau oua si din punct de vedere al numarului de capete (300, 900, 3000 capete).
  Principiile de realizare si de folosire al acestor capacitati de productie nu necesita pregatire suplimentara din punct de vedere tehnic.
  Ne adresam in primul rand celor care vor sa inceapa o afacere in acest domeniu si nu detin cunostinte aprofundate cu privire la tehnologiile de exploatare si crestere a puilor de carne si a gainilor ouatoare.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Ghid de crestere a puilor de carne

  ANIMALE & PASARI

  Ghidul se adreseaza viitorilor crescatori de pui de carne dar si celor consacrati in acest domeniu. Subiectul a fost tratat din punct de vedere al rentabilitatii economice si de promovare a sistemului de crestere semi-intensiv. Un accent deosebit s-a pus pe utilizarea spatiilor deja existente in gospodariile taranesti si folosirea materialelor ieftine pentru confectionarea diverselor utilaje utilizate in cresterea si exploatarea puilor de carne.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:15.99RON
 • Iepurele

  ANIMALE & PASARI

  Dupa parerea unor crescatori romani cu experienta, cresterea iepurilor are sansele sa devina o ocupatie deosebit de profitaibla cat de curand, deoarece carnea de iepure este ferita pana in acest moment de bolile care afecteaza celelalte animale a caror carne este consumata in mod curent (vaca, porcul). In plus, carnea de iepure este o carne usoara, savuroasa si deosebita de celelalte feluri de carne pe care le consumam in mod curent.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:20.50RON
 • Indexul produselor de uz veterinar din import

  ANIMALE & PASARI

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Manualul crescatorului de porci

  ANIMALE & PASARI

  Foarte multi dintre crescatori nu au o specializare in domeniu si nici acces la informatii recente, informarea avand de multe ori caracter de schimb de experienta, prin viu grai, prin contacte directe. Prin prezenta lucrare autorul doreste sa vina in ajutorul acestor crescatori si sa le furnizeze o serie de cunostinte de baza referitaore la anatomia si fiziologia speciei, rasele de porcine, sisteme si tehnologii de crestere, nutritie si reproductie, prevenirea si combaterea principalelor maladii.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:25.00RON
 • Melci. Totul despre inmultirea, cresterea, recoltarea, valorificarea intensiva

  ANIMALE & PASARI

  In tara noastra mai ales in Transilvania exista traditie in recoltarea melcilor din flora spontana si pregatirea lor culinara. Mai nou s-au infiintat si puncte de colectare, prelucrare si exportul carnii de melci. Dar pentru a fi o afacere profitabila, fermierii romani sunt ajutati cu tehnologie de crestere, matca sau stol matricol, plasa helitex, seminte.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.99RON
 • Nurca

  ANIMALE & PASARI

  Cresterea nurcilor pentru blana este o activitate care poate aduce castiguri deosebit de mari. Pretul pentru o blana de nurca face ca o investitie intr-o ferma de nurci sa fie o adevarata mina de aur. Lucrarea prezinta detaliat felul in care trebuie dezvoltata o afacere cu nurci. Sunt oferite detalii despre tipurile de nurci ce pot fi crescute, despre modul in care se construieste o ferma pentru cresterea nurcilor si toate activitatile necesare pentru intretinerea acesteia.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.50RON
 • Nutria

  ANIMALE & PASARI

  Nutria este un animal rezistent si foarte putin pretentios in ceea ce priveste intretinerea, alimentatia si conditiile de crestere. In tara noastra sunt conditii excelente pentru cresterea si exploatarea nutriei. Inmultirea este rapida putandu-se obtine intr-un an intre 10 si 22 pui de la o singura femela. Dupa cam 230 zile nutria poate fi valorificata pentru blana si carne.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.50RON
 • OVINE. Tehnologia Producerii, Cresterii si Ingrasarii Mieilor si Iezilor.

  ANIMALE & PASARI

  Cartea prezinta metode de crestere a efcientei in domeniul cresterii oilor si a caprelor. Autorul, un foarte cunoscut specialist, prezinta in termeni usor de inteles modalitatile prin care poate fi sporita productivitatea unor crescatorii de oi sau capre. Aveti ocazia sa va imbunatatiti afacerea dumneavoastra sau, de ce nu, sa incepeti una noua.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 
eXTReMe Tracker