PUBLICITATE
A A A

ANIMALE & PASARI

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 • Cresterea caprelor

  ANIMALE & PASARI

  Laptele de capra si branza de capra sunt din ce in ce mai cerute decatre consumatorul din Romania. Din aceste motive cresterea caprelor este o ocupatie profitabila ce poate deveni chiar placuta. Cartea este utila tuturor crescatorilor de capre care vor sa-si imbunatateasca atat productia cat si conditiile de viata ale caprelor pe care le detin.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:15.00RON
 • Cresterea oilor

  ANIMALE & PASARI

  Ca sa va hotarati sa cresteti 100 de oi sau doar cateva, pentru nevoile casei cunostintele de specialitate sunt de maxima importanta. Cartea pe care v-o oferim insista mai mult asupra insusirii bazei teoretice a acestei activitati. Autorul are o indelunga activitate in functii de raspundere la crescatoriile de oi din landul Baden-Wurtenberg. Pe langa acesta, experienta practica dobandita in mijlocul micutei turme proprii, il face un sfatuitor de nadejde al oierilor in devenire.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:15.00RON
 • Cresterea ovinelor si a caprinelor

  ANIMALE & PASARI

  In ceea ce privesc caprinele, actualmente, atat in tarile dezvoltate din punct de vedere economic, cat si in cele in curs de dezvoltare - data fiind cresterea numerica rapida a populatiei umane - se recurge la valorificarea cat mai eficienta a tuturor resurselor animaliere si a capacitatii lor productive, prin aplicarea celor mai eficiente metode si tehnologii de inmultire, crestere, ameliorare si exploatare inclusiv a caprinelor si ovinelor.

  Pret:69.99RON
 • Cresterea porcinelor in ferme mici si mijlocii

  ANIMALE & PASARI

  Fermierul trebuie sa fie un bun cunoscator al proceselor tehnologice si economice din ferma, sa coordoneze eficient factorii tehnici, biologici, economici, cum sunt furajarea, reproductia, ameliorarea, aparearea sanatatii animalelor si, mai ales, valorificarea productiei. Cartea este elaborata sub forma unui ghid, si ofera posibilitatea noilor intreprinzatori, care vor sa organizeze ferme zootehnice pentru cresterea porcilor, sa dobandesca cunostiinte profesionele utile in acest domeniu. Am tinut cont ca, in viitor, ferma familiala va fi exploatata in exclusivitate de fermier si de membrii familiei, pentru asigurarea necesarului unei existente decente.

  Pret:19.99RON
 • Cresterea porcinelor in fermele mici

  ANIMALE & PASARI

  In Romania carnea de porc reprezinta un produs de baza in alimentatia si preferintele consumatorilor, ea ocupand peste 50% din consumul total de carne, ceea ce face ca cresterea suinelor sa prezinte un mare avantaj economic.

  Pret:33.50RON
 • Cresterea prepelitelor

  ANIMALE & PASARI

  Cresterea prepelitelor poate fi o buna alternativa la cresterea celorlalte pasari precum: gainile, ratele sau gastele. Cu aceasta forma de crestere a pasarilor se pot ocupa indeosebi intreprinzatorii cu o suprafata mai restransa de teren sau agricultori amatori.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Cresterea vacilor

  ANIMALE & PASARI

  Vacile sunt animale blande si extrem de utile, produsele lor sunt pe toate mesele. Aceasta carte le dezvaluie crescatorilor tot ce trebuie sa stie despre cresterea corecta a vacilor. Iata subiectele pe scurt: Contactul cu vacile; Premize pentru crestere; Rase, productivitate, imperechere; Hranire; Pasunatul si stabulatia; Inseminarea, sarcina, fatarea; Ingrijirea viteilor; Mulsul, laptele, lactatele.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:24.99RON
 • Curcanul

  ANIMALE & PASARI

  O pasare domestica perfect adaptata, frumoasa, vigilenta, curajoasa. Are carnea fina, cu valoare nutritiva deosebita. Nepretentioasa la hrana: cereale, concentrate, verdeturi. Crestere foarte rapida.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Etiopatogenia, diagnosticul, prevenirea si controlul bolilor virale la animale

  ANIMALE & PASARI

  Cartea reprezinta o sinteza, un esential, al cunostintelor de virusologie generala, al notiunilor de baza privind diagnosticul, prevenirea si combaterea bolilor virale ale animalelor. Cititorul avizat va gasi in aceasta carte toate informatiile privind virusurile, in general, si pe cele privind bolile produse de aceste virusuri la animale de interes economic.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:29.99RON
 • Furajarea ecologica a bovinelor

  ANIMALE & PASARI

  Vitele sunt cea mai importanta specie de animale din agricultura ecologica. Hranirea lor corespunzatoare este o premisa a sanatatii, bunastarii si randamentului lor. Practicantii agriculturii ecologice se confrunta deseori cu dificultuati in stabilirea unei ratii corecte de rhana pentru vitele lor. Aceasta carte atrage atentia asupra factorilor critici si ofera recomandari pentru o furajare corecta.

  Numar de produse pe STOC:1
  Pret:16.99RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 
eXTReMe Tracker