PUBLICITATE
A A A

ANIMALE & PASARI

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 • Canarul

  ANIMALE & PASARI

  Canarii sunt minunate pasari de companie, pot aduce multa lumina in viata noastra prin inteligenta si voiosia lor. Multi crescatori incepatori au fost placut surprinsi sa descopere cat de inteligente si de jucause sunt aceste pasari. La toate aceste calitati se adauga si faptul ca sunt usor de ingrijit.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:24.50RON
 • Caniche

  ANIMALE & PASARI

  Rasa Caniche este una dintre cele mai frumoase rase canine, autorii scotand in evidenta calitatile incontestabile ale speciei. Sunt prezentate modalitati de educare si dresaj, intretinerea caniche-ului, alimentatia acestor caini, reproductia si alte lucruri deosebit de interesante.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:21.50RON
 • Capra

  ANIMALE & PASARI

  Cartea este utila investitorului care doreste sa faca din cresterea caprelor o afacere profitabila. Sunt prezentate sistemele intensiv si extensiv de crestere a caprelor, punandu-se accentul pe latura ecologica a acestei activitati.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:20.00RON
 • Carnati, salamuri si leber

  ANIMALE & PASARI

  Metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului. Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala.

  Numar de produse pe STOC:4
  Pret:24.99RON
 • Cartea producatorului si procesatorului de lapte. Vol 2

  ANIMALE & PASARI

  Odata cu integrarea in Uniunea Europeana cerintele impuse producatorilor si procesatorilor de lapte pun in pericol numeroase afaceri mici si foarte mici. Accesul la informatia moderna este esential pentru a desfasura o afacere in domeniul laptelui. Cei care vor reusi sa se adapteze prin folosirea unor tehnologii moderne si aplicarea unor cunostinte avansate vor reusi nu doar sa supravietuiasca ci sa prospere.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:89.99RON
 • Crescatoria de Chinchilla

  ANIMALE & PASARI

  Chinchilla este un animal usor de intretinut, usor de crescut si de inmultit, extrem de jucaus si cu o blanita superba este cotat la preturi foarte bune pe piata internationala. Chinchilla reprezinta, pentru foarte multi crescatori, fie ei amatori sau profesionisti, una dintre alternativele cele mai profitabile.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Crescatoria de Pauni

  ANIMALE & PASARI

  Romanii pot crea ferme zootehnice de calitate ridicata si, nu in ultimul rand, pentru ca granitele Uniunii Europene sunt acum deschise si pentru exportul de pauni si paunite provenit din Romania, precum si a carnii de paun, produsa, bineinteles, la standardele impouse de UE. Lucrand cu aceasta carte veti putea pune bazele unor crescatorii de pauni cat mai profitabile, dar si a unor crescatorii "de familie", in care sa produceti pauni si carne de paun pentru necesitatile familiale, la o calitate vizibil mai buna fata de ceea ce erati, obisnuiti sa produceti pana in prezent.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Crescatoria de fazani

  ANIMALE & PASARI

  De ce fazani ?
  Este o pasare fumoasa si eleganta
  Carnea este considerata o superdelicatesa.
  Perfect adaptat la conditiile climaterice din Romania
  Poate fi crescut cu voliere comune cu gaini sau alte pasari de curte
  In cazul marilor crescatorii - 99% export
  Sunt solicitati in toate tarile vest-europene pentru consum, vanatoare sportiva si repopulare

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Crescatoria de papagali

  ANIMALE & PASARI

  Crescatoria de papagali. De ce hobby?.Cele mai fascinante, exotice si spontane animale de companie. Ocupa locul trei in lume dupa caini si pisici. Pot trai pana la 40-50 de ani. De ce afacere? .In conditii adecvate pot impuia tot timpul anului, crescand 2-3... 10-12 pui. Se pot maturiza la 6-18 luni. Se pot valorifica, in functie de specie si eductaie, de la 5-6 euro la peste 2.000 de euro exemplarul.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Crescatoria de prepelite

  ANIMALE & PASARI

  Carnea şi ouăle de prepeliţa, fiind recunoscute pentru efectele benefice din punct de vedere medical, dar şi al gustului foarte bun, au ajuns să fie extrem de solicitate pe piaţa mondială. Indiferent din ce colţ al lumii eşti şi indiferent de zona în care locuieşti, sau ai vrea să fii şi să-ţi pui temelia unui bussines, creşterea prepeliţelor este una dintre acele afaceri pe care le puteţi demara şi dezvolta cu eforturi minime.

  Numar de produse pe STOC:67
  Pret:34.00»27.00RON
 • Pages: « Previous 1 2 3 4 5 6 Next »
 
eXTReMe Tracker