PUBLICITATE
A A A

AGRICULTURA GENERALA

Ai scris un articol interesant despre o problema / tema in domeniul agricol? Trimite-l la adresa comenzi@cartiagricultura.ro si daca va fi considerat un articol de calitate, el va fi publicat pe site. Lunar se premiaza cele mai bune articole trimise!


Ai scris o carte interesanta despre o problema / tema din domeniul agricol? Trimite-o la adresa comenzi@cartiagricultura.ro pentru a fi evaluată în vederea publicării! Drepturile de autor se stabilesc ulterior, in functie de fiecare lucrare in parte! Odată ce s-a luat hotărârea publicării, drepturile de autor se plătesc in totalitate, la semnarea contractului! 


 • Pages: 1 2 Next »
 • Cresterea tineretului femel de prasila

  AGRICULTURA GENERALA|ANIMALE & PASARI|Noutati

  Precocizarea reproductiei si a productiei de lapte in UE este sustinuta de argumentele urmatoare: cheltuielile de crestere sunt mai mici, fertilitatea femelelor este mai buna si productiile de lapte/viata/zi lactatie sunt mai mari. Totodata, precocizarea ofera avantaje zootehnice (asigura sporirea intensitatii de selectie) si economice (scade perioada neproductiva).

  Numar de produse pe STOC:100
  Pret:37.00»29.60RON
 • Agricultura Uniunii Europene sub impactul politicii agricole comune

  AGRICULTURA GENERALA

  Tematica si continutul lucrarii ofera specialistilor in domeniu, studentilor si doctoranzilor care studiaza economia agroalimentara si stiintele agricole, precum si fermierilor participanti la programele comunitare si beneficiari ai finantarii publicce, posibilitatea sa cunoasca si sa se informeze cu privire la structurile din care agricultura Romaniei va face parte dupa aderare, avantajele si constrangerile politicii agricole si de dezvoltare rurala care se aplica unitar in intreaga Comunitate, exigentele noii reforme a PAC in consens cu evolutiile pietei si accelerarea globalizarii.

  Pret:49.99RON
 • Ameliorarea, fertilizarea si erbicidarea solurilor

  AGRICULTURA GENERALA

  Dezvoltarea corespunzatoare a plantelor cultivate ce conditioneaza direct obtinerea de recolte profitabile este influentata de mai multi factori. Acesti factori nu sunt putini si este necesara actiunea lor cvazipermanenta pe durata ciclului vegetal.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:26.99RON
 • Cultura plantelor valoroase rare

  AGRICULTURA GENERALA

  Multi agricultori sunt in cautarea unor plante si seminte a caror comercializare produce un venit mai mare decat plantele de larga raspandire. Aceasta carte ofera o privire de ansamblu asupra a 35 de alternative de productie nu foarte obisnuite si descrie cerintele si procesele de cultivare, ingrijire, protejare, recoltare si prelucrare ale fiecareia. Astfel, cartea de fata devine un sfatuitor indispensabil oricarui agricultor ce vrea sa se preocupe cu ramuri de productie noi si aducatoare de castig.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:12.00RON
 • Cultura tutunului

  AGRICULTURA GENERALA

  Tehnologia de cultivare. Insiratul, dospirea, uscarea si pastrarea frunzelor. Pregatirea tutunului pentru predare. Fermentarea tutunului

  Numar de produse pe STOC:5
  Pret:10.00RON
 • Daunatori in casa si gradina

  AGRICULTURA GENERALA

  Cine nu cunoaste acesti musafiri nepoftiti ce ataca gradinile sau ne patrund in case? Ei contamineaza alimentele, distrug materialele si blanurile, afecteaza rezistenta plantelor sau, pur si simplu, ne supara, ne deranjeaza... In cartea aceasta veti gasi multe indicatii despre cum sa scapati de acesti "musafiri" si despre cum puteti sa preveniti aparitia lor.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:24.99RON
 • Dictionar horticol roman-englez

  AGRICULTURA GENERALA

  Elaborarea unui astfel de dictionar a fost determinata de faptul ca autorii au inteles de-a lungul carierei lor profesionale ca principala dificultate in traducerea exacta sau redactarea corecta a lucrarilor in limba engleza consta in gasirea variantei optime si folosirea celor mai potriviti termeni. Pentru o buna parte dintre termenii respectivi a fost necesara consultarea unor dictionare lingvistice si tehnice, a unor enciclopedii, monografii, carti sau alte publicatii romanesti si straine.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:49.99RON
 • Floarea-soarelui hibrida

  AGRICULTURA GENERALA

  Studiul monografic beneficiaza de un mare volum de date orginale, obtinute in Romania si in strainatate, cu deosebire in dmeniul geneticii si ameliorarii florii-soarelui, expunandu-se detaliat bazele teoretice, metodele si tehnica obtinerii hibrizilor de floarea-soarelui pe baza de androsterilitate, domeniu in care cercetatorii romani se bucura de un real prestigiu. Lucrarea trateaza, de asemenea, aspectele legate de evolutia florii-soarelui ca planta cultivata, sistematica si biologia plantei, bazele teoretice si metodele de producere a semintelor hibride.

  Pret:99.79RON
 • Ghid pentru Diagnoza Bolilor Plantelor

  AGRICULTURA GENERALA

  Problema protectiei plantelor este din ce in ce mai acuta, mai ales in tendinta actuala spre recolte ecologice, fara tratamente chimice. Astlfe, fitopatologiul ramane mereu in activitate trebuind sa identifice prezenta in culturile agricole a patogenilor care ne dijmuiesc recoltele. Uneori, aceasta diagnoza este simpla, ca pentru bolile cu care producatorul este obisnuit, ca: rapanul merilor, mana vitei-de-vie sau ruginile cerealelor. Dar si printre acestea, mai exista dificultati, ca in cazul deosebirii malurii comune de cea pitica.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:59.99RON
 • Ghidul hidroamelioratorului

  AGRICULTURA GENERALA

  Romania detine mari suprafete amenajate cu lucrari de imbunatatiri funciare, care o plaseaza, sub acest aspect, printre tarile avansate in acest domeniu - atat ca potential, cat si ca procente reprezentand suprafetele amenajate raportate la suprafata agricola totala a tarii.

  Carte indisponibila momentan
  Pret:19.99RON
 • Pages: 1 2 Next »
 
eXTReMe Tracker