PUBLICITATE
A A A

Contractul de Leasing

ALTE CARTI

Pret:15.00RON
Numar de produse pe STOC:48
Cartea este în stoc!

Din cuprins:

  • Consideratii teoretice
  • Analize practice si studii de caz
  • Jurisprudenta in materie
  • Modele de contracte
  • Legislatie  


Lucrarea de fata este una dintre cele mai noi monografii in materie de leasing care a aparut pe piata de carte juridica din Romania dupa adoptarea Ordonantei Guvernului nr. 51/1997, act normativ ce a reglementat pentru prima data acest tip de contract.


Leasing-ul reprezinta, datorita utilizarii si implementarii acestuia la scara larga, una dintre institutiile comertului care au contribuit la dezvoltarea economica a multor tari, acest lucru putand fi considerat valabil si pentru Romania, cu exceptia ultimului an, in care criza economica mondiala a avut un cuvant important de spus in domeniul de fata. Cu toate ca acest contract este foarte uzual, inca exista multe neclaritati, atat de natura teoretica, cat si practica pe care am incercat sa le clarificam prin lucrarea de fata.


In concluzie, lucrarea de fata - prin prisma faptului ca este realizata într-o maniera exhaustiva si cuprinzând informatii necesare pentru toti profesionistii, atât teoreticieni cât si practicieni, dar si pentru cititorii fara studii juridice - nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarei persoane care a utilizat vreodata sau va utiliza un contract de leasing!


In acelasi timp, lucrarea este recomandata si studentilor - ce îşi elaboreaza referate si lucrari de licenta in materie - care vor gasi un interesant studiu de caz privind piata de leasing din Romania ultimilor ani.

 


Fişa tehnică
Autor(i) Av. Eduard Dragomir; Georgiana Ciobotea
Titlul Contractul de Leasing
Editia I
Editura Nomina Lex
Localitatea si Anul Bucuresti, 2009
Nr. pagini 198
Format A5
ISBN 978-606-92282-8-9
 

Vă recomandăm şi:

Contractul de Franciza
39.00RON
   
 

Comentarii:

 
eXTReMe Tracker